top of page

Onze diensten

Wij adviseren, installeren en ontzorgen in al deze diensten.
Klik op een onderdeel om er meer over te lezen.
Maatregelen

Elektrotechnische installaties

Inbraaksystemen

Brandmeldsytemen

Advies en projectbegeleiding

Data netwerken

Deur-communicatie

CCTV-systemen

NEN 3140 keuringen

Elektrische installaties

Elektrische instalaties

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het installeren van elektrotechnische installaties, inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, deur-communicatie, CCTV-netwerken of data- en telefoonnetwerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met elektromonteurs bij u in de regio, die u van dienst kunnen zijn bij vele klussen rondom uw huis en/of bedrijf. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of bent u benieuwd naar de prijzen voor het aanleggen van domotica of het uitbreiden van de groepenkast? Aarzel dan niet en maak gerust een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Inbraak

Inbraaksystemen

Veilig wonen, dat wilt u toch ook?

 

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Kies voor het basis alarmsysteem en breid deze zelf uit met extra componenten. Zo heeft u een alarmsysteem op maat gemaakt voor uw woon- en/of werkomgeving. Wij geven u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Brandmeldsystemen

Brandmeldsystemen

Het beschikken over een brandmeldinstallatie kan van levensbelang zijn. Een goede brandmeldinstallatie geeft een gevoel van veiligheid en zorgt voor bescherming. Het doel van deze installaties is om mensen, gebouwen en goederen te beveiligen tegen de gevolgen van brand.

 

Een brandmeldinstallatie meldt zo snel mogelijk waar er in een gebouw brand ontstaat. Een brandmeldinstallatie detecteert brand door middel van automatische melders, biedt de mogelijkheid om zelf alarm te slaan via handbrandmelders, geeft een akoestisch alarm af in het gebouw zelf. Ook bestaat de mogelijkheid om een melding naar u persoonlijk te versturen indien er brand ontstaat. Wij installeren de installaties geheel naar de wens van de klant.

Hoe sneller een brand bekend is, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en de brandschade te beperken. Dit vergroot de bedrijfscontinuïteit. Het is daarom belangrijk dat de brandmeldinstallatie betrouwbaar is. Wij werken enkel met de beste kwaliteit producten!

 

Advies en projectbegeleiding

Advies en projectbegeleiding

Komt u er ook niet meer uit?

Het wordt ook wel lastig met alle wet- en regelgevingen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het adviseren en begeleiden van projecten kunnen we u helpen.

 

Het advies en begeleidingstraject wordt altijd uitgevoerd met het oog op de toekomst, zodat u en uw bedrijf de komende tijd niet meer voor verassingen komen te staan en het bedrijf toekomstbestendig is. 

MB-installatiegroep is uw betrouwbare partner voor het adviseren en begeleiden waardoor we ervoor zorgen dat u de juiste afwegingen kunt maken.

Plan vrijblijvend een afspraak in om de mogelijkheden door te nemen.

 

Data en telefoon

Data- en telefoonnetwerken

MB-installatiegoep richt zich op datanetwerken zowel in de particuliere als zakelijke omgevingen. Voor bedrijven maken we graag een offerte op maat.  Neem gerust contact met ons op, wij verzorgen complete netwerken. Verhuis je naar een nieuw pand? Ook dan helpen we je graag verder. Van zakelijk internet en zakelijk bellen tot extra wifi netwerk en voip-centrale: alles begint met de juiste kabelaansluiting. Heb je nog geen aansluiting of wil je een bestaande aansluiting wijzigen of verplaatsen, neem gerust contact met ons op.

Deur communicatie

Deur-communicatie

Met een deurcommunicatiesysteem ziet en hoort u niet alleen wie er voor de deur staat. Beeld en geluid van bezoekers worden ook opgenomen en kunnen naderhand worden teruggekeken. Zo weet u altijd wie er aan de deur is of is geweest, en op welk tijdstip. Zowel tijdens uw aanwezigheid als afwezigheid.

CCTV-systemen

CCTV-systemen

Wij komen bij u langs om u te voorzien van advies in camerabeveiliging, hierbij kunt u denken aan het bepalen van de locaties voor de camera’s en welke soort camera’s nodig zijn. Ook zullen we bekijken hoe de bekabeling gelegd kan worden en welke wensen de klant nog meer heeft.

 

Wij zullen een offerte uitbrengen zo dat de klant kan inzien wat er nodig is en wat de kosten zijn. Wij zij  er van overtuigd dat camerabeveiliging altijd uitloopt op maatwerk.


Als de klant ons de opdracht geeft om prachtige camerabeveiliging- of alarmsystemen te installeren, dan zullen wij dit op korte termijn realiseren. Het eerst deel van de installatie zal bestaan uit kabels aanleggen, daarna zullen de kabels en camera’s afgemonteerd worden. De recorder zal geconfigureerd en geprogrammeerd worden. Wij zullen de camera’s samen met de klant afstellen zodat de klant altijd tevreden is met de beelden. Wij kunnen ook een app installeren op de smart phone zodat u ten alle tijden uw beelden kunt bekijken. U kunt ook met onze app beelden terugkijken.

NEN 3140 keuringen

keuringsstickers-met-nen-3140-opdruk-bla
Nen 3140 keuring

Elk bedrijf werkt met elektrische installaties. Om machines te laten draaien, handgereedschappen te laten werken, producten te maken, werkplekken te verwarmen en te verlichten. Ook elektrische apparaten als gereedschap zijn overal aanwezig. Elektriciteit is noodzakelijk en soms gevaarlijk. Je ziet het niet, maar ongemerkt kunnen kabels of apparatuur overbelast raken. Door kortsluiting kunnen medewerkers gerond raken en kan er brand ontstaan.

Door deze risico's is uw bedrijf verplicht de installatie en de apparaten periodiek te laten keuren.

De frequentie van de NEN 3140 keuring is afhankelijk van het soort elektrische apparaten en installaties.

Waarom is een NEN 3140 keuring noodzakelijk?

- Uw medewerkers verdienen een veilige omgeving om in te werken en uw bedrijf moet aan de Arbowetgeving voldoen.

- In de meeste brandpolissen voorwaarden staat aangegeven dat u uw installatie en apparaten periodiek dient te onderhouden en keuren. Hierbij wordt de NEN 3140 genoemd. Zonder periodieke keuring kunnen verzekeraars na een voorval niet overgaan tot uitkeren.

Naast de NEN 3140 keuringen kijken wij ook bij een SCIOS Scope 8 inspectie naar het gebruik van elektrische apparaten en installaties. Hoe worden apparaten en machines gehanteerd?

Wat is er geregeld rondom de veiligheid van de gebruiker? Hoe worden letsels voorkomen?

Alle veiligheid aspecten worden onder de loep genomen. De frequentie van een Scios Scope 8 inspectie varieert tussen de drie en vijf jaar.

Door de nauwe samenwerking met Wassenaarinspecties kunnen wij de verschillende inspecties bij uw bedrijf komen uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle installaties en apparaten veilig  worden.

Kiwa-SCIOS-logo-NL.jpg

Duurzaamheid en advies

De energietransitie is van ons allemaal. En nu deze langzaam op gang komt merken wij dat er een grote behoefte is aan opgeleid en ervaren mensen die hierin kunnen helpen.

 

Wij dragen graag bij om te zorgen dat zowel in het advies als implementatie van nieuwe

duurzaamheidsmaatregelen de juiste kennis en kunde aanwezig is.

Wij helpen je van het gas af

Comfortabel, kostenefficiënt en duurzaam wonen kunnen hand in hand gaan. Wij leveren een snelle, flexibele en all-in-one dienst waarbij we uw hele woning op korte termijn om kunnen zetten naar een aardgasvrije, all-electric of nul-op-de-meter woning. Uiteraard kunnen wij ook de afzonderlijke duurzaamheids- en besparingsmaatregelen implementeren.

 

Denk aan:

  • Elektrische boiler

  • Zonneboiler

  • Zonnepanelen

  • Infrarood panelen

  • Inductie koken

  • LED-verlichting

  • Kunststof kozijnen

 

Dus geen maanden wachten voor een afspraak of installatie!

Plan huisbezoek

Samen gaan we kijken wat jij wilt en wat er in jouw huis mogelijk is.
Afspraak Huisbezoek
1 hr
bottom of page