top of page

VolkerWessels Prefab woningen

In een relatief oud en ongeïsoleerd pand van VolkerWessels boden Heatscreens een oplossing om efficiëntieverbeteringen te realiseren. Inpandig telt de hal 10.000 vierkante meter aan vloeroppervlak met een constructiehoogte van maar liefst 15 meter. Dit resulteert in een inhoud van 150.000,00 kubieke meter. Conventionele manieren van verwarmen boden geen oplossing om deze efficiëntieverbeteringen te realiseren; nog los van de economische haalbaarheid van deze methodes.

Productieproblemen speelde op gedurende de winterperiode; de prefab betonbouw kon dagelijks maar één cyclus realiseren. terwijl dit gedurende de zomerperiode voortdurend plaatsvindt. De inhoud benadrukt de complexiteit van dit pand, gedurende de winterperiode bleef de temperatuur te laag, ook met alternatieve verwarmingsmethodes.

Onze industriële Heatscreens boden een oplossing voor de productieproblemen, met als resultaat dat de vloer nu volledig homogeen op 16 graden Celsius te conditioneren is. de productieproblemen van VolkerWessels zijn daarmee verleden tijd, waardoor productie optimaal kan plaatsvinden.

f1.png
f2.png
f3.png
f4.png
bottom of page