top of page

Over ons

MB-installatiegroep is al jaren het vertrouwde adres voor uw technische installaties. Ons bedrijf is gevestigd in Oud-Beijerland, Zoetermeer, en binnenkort een showroom in Rijswijk. Wanneer u wilt kunt u altijd bij ons langs komen!
Wij hebben verstand van ons vak en doen ons werk met plezier. MB-installatiegroep is gespecialiseerd in uiteenlopende onderdelen,
enkele voorbeelden zijn: elektrische installaties, inbraaksystemen, data- en telefoonnetwerken, deur-communicatie, brandmeldsystemen en CCTV-systemen.
In het menu ''diensten'' vindt u een overzicht van alle vakgebieden. Ons werk wordt gekenmerkt door een grondige, doortastende maar vooral persoonlijke aanpak. Bij ons is iedereen belangrijk en voelt u zich geen nummer maar een belangrijke klant!
build.jpg

Ben je op zoek naar een zakelijke oplossing neem dan contact op via:

Veel gestelde vragen

 • Is een afspraak gratis?
  Ja. De kennismakingsafspraak is gratis. Wij komen langs om met jou te bekijken wat jouw wensen zijn en kunnen meteen een inschatting maken wat er ook mogelijk is voor jouw woning.
 • Plaatsen jullie ook infrarood- en zonnepanelen?
  Ja, tuurlijk. Wij leveren ook los advies en installatie voor vele duurzamheidsmaatregelen.
 • Jullie zitten niet bij mij in de buurt, is dat een probleem?"
  Nee, dit is geen probleem. Wij opereren door heel Nederland en staan altijd voor je klaar.
 • Hoe lang duurt het voordat jullie bij mij werkzaamheden kunnen uitvoeren?
  Wij zijn erop ingericht om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Een advies afspraak kan meestal binnen één week worden ingepland en de eventuele werkzaamheden in de 4 weken daarna.
Contact
bottom of page